UITPROBEREN?

Benieuwd naar WHY Basics en/of WHY Magazine? ​Wij sturen graag proefmateriaal op of komen een keer een presentatie geven op school over WHY. Vraag het hier aan!

Benieuwd naar WHY? Vraag dan nu een proefpakketje aan! Geef aan of geïnteresseerd bent in de onder- of bovenbouw en van welk niveau je graag materiaal  in wil zien

Het proefpakket bestaat uit een magazine, een gratis lesbrief en een informatiefolder.

WORD ONTWIKKELSCHOOL

WHY Basics is volop in ontwikkeling. Vanaf augustus 2020 is het eerste materiaal voor de brugklas beschikbaar. Wil jij graag als een van de eerste scholen aan de slag met vakoverstijgend materiaal én meedenken in het ontwikkelproces van WHY? Stap dan nu in als ontwikkelschool! 

25% korting

De eerste tien scholen die WHY invoeren ontvangen 25% korting!

 
 

PRESENTATIE OP SCHOOL

Wil jij graag meer informatie over WHY Basics en/of Magazine? Vraag dan nu een live presentatie aan van een ervaren docent. Hij komt graag langs om jullie kennis te laten maken met ons materiaal!

ONTVANG HET

LAATSTE NIEUWS

Ben jij al aangemeld op onze nieuwsbrief? Dan ontvang je altijd het laatste nieuws over WHY. Zo weet jij als eerste wanneer er een nieuw thema verschijnt of er een nieuwe handleiding beschikbaar is, of wanneer we extra actueel materiaal aanbieden. 

 
  • LinkedIn
  • Twitter
  • LinkedIn

© 2020 Creathlon

Creathlon

Zonnehof 41
3811 ND  Amersfoort

Tel: (033) 303 31 02

www.creathlon.nl

info@creathlon.nl